Turner & Townsend

Partners
Turner & Townsend

Turner & Townsend is één van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland met wereldwijd 108 vestigingen en meer dan 5000 medewerkers. Wij ondersteunen onze lokale en internationale klanten zoals Schiphol, de Bijenkorf, Microsoft, NS, of Nissan bij de uitvoering van complexe projecten en programma’s op het gebied van vastgoed, infrastructuur, energie en industrie. Met ons lokale team zijn we in staat onze klanten naast advies op maat ook een blik te gunnen op best-practice in hun respectieve marktsector vanuit wereldperspectief. Wat doen de toonaangevende bedrijven in de wereld? En hoe kunnen we dat toepassen voor onze klanten in Nederland?


Deel deze pagina

Turner & Townsend is een onafhankelijk adviesbureau dat is gespecialiseerd in het ondersteunen van opdrachtgevers bij het realiseren van hun bouwprogramma’s en –projecten in vastgoed, infrastructuur, energie en industrie.

Wij zijn een wereldwijd opererende organisatie met meer dan 5000 medewerkers. In 1997 is onze vestiging in Nederland geopend. Nu, ruim 20 jaar later werken we vanuit ons Amsterdamse kantoor in de Rembrandttoren met ruim 70 personen die onze klanten in Nederland, België en Luxemburg helpen om hun plannen en ambities te ontwikkelen en te realiseren. Samen bouwen we aan een duurzame samenleving die slim omgaat met beschikbare middelen.

Vanuit onze core business: gedegen programma- en projectmanagement en stringente kostenbeheersing, zijn wij als geen andere partij in staat om de risico’s voor onze klanten te verkleinen en de programma’s en projecten volledig beheerst tot een goed eind te brengen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologie op het terrein van BIM en data-analyse.

Wij adviseren gebruikers, eigenaren en financiers. Vanuit onze afdeling Project Advisory verzorgen wij adviesdiensten voor PPS-consortia en adviseren wij in het beter benutten van contracten en assets met onze assetmanagement afdeling AMCL een van de voortrekkers in de wereld op gebied van assetmanagement. Onze facility management adviseurs begeleiden en managen optimaliserings-processen bij facilitaire diensten.

Ambitie als partner van De Bouwcampus

Wij hebben de ambitie om als local-global de partners van De Bouwcampus een internationale blik te geven op lokale issues. Wij zijn er van overtuigd dat wij met data en oplossingen uit vele regio’s, een toegevoegde waarde kunnen leveren aan klanten, projectuitdagingen en de bouwmarkt in zijn totaliteit. Graag wenden wij deze kennis aan om de sector te innoveren en deze door samenwerking te versterken voor een beter woon, werk en leef klimaat. Hierbij werken wij graag met partners aan deze mooie opgaven.

“Our story 2017” from Turner & Townsend

Contact

Turner & Townsend
Rembrandttoren, 2de verdieping
Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam
T. 0031 (0)20 6580060
E. amsterdam@turntown.com

Contactpersoon
Frank van Rooden, Associate Director
Projecten: Vastgoed, Infrastructure, PPS, Project Advisory
T. 0031 (0)6 12959932
E. frank.vanrooden@turntown.com 

Specificaties

  • Werkvelden: Programma management, Projectmanagement, Bouwkostenmanagement, Advies op gebied van Assetmanagement, Risicobeheersing, Contractbeheersing, Inkooporganisatie, PPS projecten, Project financiering, Major Project Setup, Project Enhancement, Facility management en Advies bij organisatie transities.
  • Thema's: Major Capital projects; Vastgoed sector inclusief o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw en inrichting, hotels, datacenters; Infrastructuur sector inclusief o.a. luchthavens, wegen, spoorwegen, energie; Olie & gas sector. 
  • Website
  • Twitter  
  • LinkedIn
  • YouTube Channel 

Partners