PRO6 managers

Partners
PRO6 managers

PRO6 managers is een ambitieuze organisatie voor integraal projectmanagement en advies in de bouw. Wij willen onze klanten inspireren om op een plezierige en bevredigende manier samen te werken, trots te zijn op het werk en daardoor grootse prestaties te leveren. We hebben plezier in ons werk en stralen dat uit. Onze uitdaging ligt met name bij complexe projecten waarin we inzetbaar zijn in alle projectfasen. Bij het uitvoeren van projecten willen wij een leidende en actieve rol spelen en zodoende komen tot relevante, tastbare en blijvende resultaten.


Deel deze pagina

PRO6 managers bestaat uit een club resultaatgerichte, enthousiaste en inspirerende professionals. Onze medewerkers zitten boordevol ambitie. PRO6 managers stimuleert haar medewerkers om met innovatieve ideeën de markt te veranderen.

Wij zijn holacratisch ingericht en deze werkwijze past perfect bij ons. Het zorgt voor een dynamische en transparante structuur, het optimaal inzetten van individuele kwaliteiten, vertrouwen, efficiënt werken én onze missie ‘Samen beter bouwen’ kracht bij te kunnen zetten. Dit dragen wij zowel intern als binnen onze projecten uit. Het resultaat is oprechte interesse, beter tot de kern komen en een goede balans in samenwerking.

Ons doel is in te spelen op wensen en behoeften van meerdere partijen en zo het project overzichtelijk te maken. Daar zit ook direct onze meerwaarde voor de organisatie: volledige ontzorging.

Complexe projecten worden door onze vakkundige mensen teruggebracht tot hanteerbare eenvoud. Dat doen wij door onze hands-on mentaliteit te combineren met kennis. Door deze samenwerking streven wij ons ideaal na: de bouw als toonbeeld van mensgerichte en duurzame productie.

PRO6 managers is een van de weinige projectmanagement bureaus die werkt volgens de regels van Holacracy. Onze medewerkers werken op basis van de principes van purpose en zelfsturing in én aan onze organisatie. Eind vorig jaar zijn we gestart met een ambitieus project om als eerste holacratische organisatie ter wereld het ISO 9001:2015 certificaat te mogen ontvangen. Dit is gelukt! Op 14 juli 2017 kregen wij dit, na een intensieve serie audits, formeel te horen.

Ambitie als partner van De Bouwcampus

De bouw bestaat uit veel specialismes en verschillende disciplines. Het wordt gekenmerkt door veel focus op de techniek, terwijl de laatste jaren de gebruiker of maatschappij steeds meer centraal staat bij bouwprojecten. PRO6 managers heeft zichzelf daarin bij de oprichting ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren in brede zin aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces.

Contact

Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort
T 033 - 33 02 949 

Contactpersoon: Stèphanie Kraak, secretaresse, E: info@pro6managers.nl

Specificaties

Werkvelden: Overheid, Privaat, Non-Profit, Energie, Industrie, IT en Utiliteit
Thema's: Samen Beter Bouwen
Website
Twitter 
LinkedIn

Partners