Nyenrode Business Universiteit

Partners
Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Het instituut werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière in een management-, ondernemers-, accountants- of controllersfunctie binnen een internationale omgeving. Nyenrode heeft als motto Leadership, Entrepreneurship, Stewardship en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap.


Deel deze pagina

Binnen het Center for Sustainability (CfS) van Nyenrode Business Universiteit werken diverse gepassioneerde (bouw)professionals – onder leiding van prof.dr.ir. Anke van Hal - samen met het bedrijfsleven aan vernieuwing van de bouwsector. Het CfS voert diverse onderzoeken uit in opdracht van bedrijfsleven en/of overheid. Daarnaast ontwikkelt zij onderwijs- en innovatietrajecten op maat voor duurzame koplopers met als doel de  verduurzaming van de sector te helpen versnellen.

Interesse in wat Nyenrode voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie gerust contact op. Contactpersoon is ir. Joost van Ettekoven, contactgegevens vindt u hiernaast in de rechterkolom.

Contact

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Postbus 130                  
3620 AC Breukelen
T. 0346-291280     
E. j.vanettekoven@nyenrode.nl

Partners