Van Dijk Maasland

Partners
Van Dijk Maasland

Met een historie van meer dan een halve eeuw is Van Dijk Maasland uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Een bedrijf dat z'n wortels heeft in de grond-, weg- en waterbouw, maar dat inmiddels ook een groot aantal aanverwante werkzaamheden tot de kernactiviteiten mag rekenen: lichtfunderingstechnieken, funderingsherstel, productie en verwerking van schuimbeton, milieutechniek, groenvoorziening, buitenruimte management en civiele- en utiliteitsbouw.


Deel deze pagina

In meer dan één opzicht is Van Dijk een bedrijf van Hollandse bodem noemen. Want het gaat ook op voor de manier waarop we zaken doen: recht door zee, betrouwbaar en flexibel.

Met een omzet van ca. €22 miljoen en 110 vaste medewerkers is Van Dijk inmiddels een bedrijf van formaat. Een bedrijf dat u door heel Nederland kunt tegenkomen. Onder andere provincies, gemeenten en projectontwikkelaars behoren tot de opdrachtgevers. Opdrachtgevers bij wie we de naam hebben een bedrijf te zijn dat staat voor kwaliteit, dat alternatieve oplossingen aandraagt, dat doet wat afgesproken is.

Contact 

Oude Veiling 4
Maasland
Postbus 254
3140 AG Maassluis
T. 010 599 18 18
F. 010 592 51 17
E. info@vdijk.nl

Partners