Timpaan Hoofddorp

Partners
Timpaan Hoofddorp

De maatschappij vraagt om nieuwe ruimtelijke en sociale concepten. Timpaan heeft hiervoor de kennis in huis. Met zo'n twintig mensen vormt ze een flexibel, multidisciplinair team dat snel kan inspelen op ingewikkelde vragen. Haar medewerkers hebben jarenlange ervaring in de markt én bij de overheid. Zo zijn zij in staat om complexe projecten te realiseren op de grens van publiek en privaat terrein. Ook dragen zij oplossingen aan voor bestuurlijke, financiële en technische problemen. Timpaan is veelzijdig, flexibel en inventief.


Deel deze pagina

In de ontwikkelwereld neemt Timpaan een bijzondere positie in. De aandelen zijn in handen van de Stichting Timpaan. Hierdoor kan Timpaan opereren als een maatschappelijke onderneming. Zo hoeven de winsten niet aan aandeelhouders te worden uitgekeerd maar gaan naar de Stichting en kunnen worden aangewend voor bijvoorbeeld meer kwaliteit in de projecten of voor maatschappelijke doelen. 

Timpaan is een ontwikkelaar met lef die, met gebruikmaking van alle talenten van haar medewerkers en met het vermogen van Stichting Timpaan, inspeelt op de vraag van alle doelgroepen uit de markt en waarbij zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Contact

Aalsmeerderdijk 640
1435 BW Rijsenhout
Postbus 64                  
1430 AB Aalsmeer
T. 0297 382 580     
E. info@timpaan.nl

Partners