Tauw

Partners
Tauw

Sustainable solutions for a better environment

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. We doen dat samen met onze klanten. De kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Met gedreven professionals, die trots zijn op de oplossingen die ze bedenken. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.


Deel deze pagina

'Creëren van duurzaam perspectief kan alleen maar samen.'

Over Tauw

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. We doen dat samen met onze klanten. De kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Met gedreven professionals, die trots zijn op de oplossingen die ze bedenken.

Wij zijn een Europees advies- en ingenieursbureau. Onafhankelijk, open en innovatiegericht. Wij vinden het belangrijk om in opdracht van overheden en bedrijven te werken aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarom hechten wij aan oplossingen die hieraan bijdragen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast de gevraagde technische optimalisaties spiegelt en toetsen we de vraagstukken van klanten ook aan de maatschappelijke context. Met denkkracht helpen wij mee om de meerwaarde van het duurzaam ontwikkelen van de ruimtelijke inrichting en (industriële) locaties te verzilveren. Die denkkracht wortelt in het hart van onze dienstverlening: bodem en milieu. Door ons te verplaatsen in de eindgebruiker van een gebied, willen wij bijdragen aan de kwaliteit van de uitvoering, maar ook in de acceptatie en tevredenheid van de eindgebruiker.

Duurzame en haalbare oplossingen

Wij adviseren onze klanten met gevoel voor hún klanten. Verwacht van ons ingenieuze adviezen en haalbare duurzame oplossingen. In elk land waar we gevestigd zijn, koppelen we vakinhoudelijke expertise aan kennis van de lokale omstandigheden. Voor elk project, waar dan ook, stellen we het beste team samen. Die teams zijn telkens anders, want geen project is hetzelfde. Zo krijgt elke klant het beste van Tauw. Met dit gedachtegoed dragen we als partner bij aan De Bouwcampus.

Contact 

Handelskade 11
7417 DE Deventer
Postbus 133
7400 AC Deventer
T. 0570-699911

Han de Wit, lid Management Team, 0653755689 / h.dewit@tauw.com 

 

Specificaties

 • Stroomversnelling Bruggen

  Stroomversnelling Bruggen

  De komende jaren is er een enorme vervangings- en renovatieopgave.
  Dutch Coastline Challenge

  Dutch Coastline Challenge

  Samen werken aan een veilige Nederlandse kust.

Partners