Rabobank

Partners
Rabobank

Rabobank financiert bouw- en vastgoedondernemers en - projecten, groot en klein, in heel Nederland. Rabobank faciliteert een toekomstbestendige gebouwde omgeving en een toekomstbestendige sector. We helpen klanten hun ambities waar te maken.

Rabobank levert de best passende financieringsoplossing voor ontwikkeling, bouw, transformatie, renovatie, sloop, uitponden en vastgoedbeleggingen. Daarbij zetten we ons in voor een lange-termijn relatie. De financiering verzorgen wij zelf of samen met partners in ons netwerk. Onze partners kunnen alternatieve financieringsvormen verzorgen, zoals syndiceringen, achtergesteld en eigen vermogen. Zo komen we tot een totaaloplossing voor uw financiering.


Deel deze pagina

Onze financieringsambitie reikt ver. Wij financieren bedrijven (business model), projecten (bijv. PPS) en objecten (vastgoed). Daarbij zijn we gedreven om door onze rol als maatschappelijk betrokken financier bij te dragen aan welzijn en welvaart in Nederland. We zijn er voor heel Nederland, niet alleen voor de 20 grootste steden of de 10 grootste bouwers. We hebben in de sector meer dan 50.000 klanten van ZZP tot beursgenoteerd. Een goed plan financieren we overal.

Als coöperatie hebben we een focus op duurzaamheid, transformatie en innovatie, met volle aandacht voor lokale gemeenschappen. We proberen financieel rendement aan maatschappelijke winst te koppelen. Onze sectorexperts kennen de markt en denken mee over kansen & bedreigingen en het vergroten van onderscheidend vermogen.

Het onderscheidend vermogen en het rendement van de bouw- en vastgoedsector wordt steeds vaker bepaald door de mate waarin men in staat is te innoveren en samen te werken. Rabobank is graag een partner in die samenwerking en ondersteunt dit met haar kennis, haar netwerk en financieringsmogelijkheden.

Ambitie in partnerschap De Bouwcampus

Voor Rabobank is de bouw- en vastgoedsector een belangrijke sector. Wij bedienen een groot deel van de sector, van zelfstandigen, MKB bedrijven, grotere familiebedrijven tot en met de top 10 spelers. Van ontwikkelende bouwers, infra aannemers tot en met installateurs. Ook bedrijven en particulieren die dagelijks gebruik maken van gebouwde omgeving zijn onze relaties. Juist in deze snel veranderende tijd is samenwerking in de hele keten van groot belang. Zonder collectieve intelligentie kunnen we bijvoorbeeld de mogelijkheden van digitalisering niet goed toepassen. De Bouwcampus is een belangrijke partner omdat het een neutrale ontmoetingsplek biedt waar alle partijen samen komen om met elkaar te werken aan innovatieve oplossingen voor de gebouwde omgeving. Dat vraagt ook om solide financiële oplossingen die de sector faciliteert om een bijdrage te leveren aan de klimaatdoelstellingen en verduurzaming. We voelen ons uitgedaagd om als onderdeel van de bouw-en vastgoedketen een extra stap te zetten.

Video's

 

CONTACT

Hoofdkantoor Rabobank
Croeselaan 28 (UCZ-004)
3521 CB Utrecht 
T: 030-2160000

Contactpersoon
Leontien de Waal, Senior marktanalist Bouw: 06-20290481 / Leontien.de.waal@rabobank.nl.
Project: Geen kluis met staal en beton meer in Rabobank aan Fellenoord Eindhoven. 

Specificaties

  • Werkvelden: bouw en vastgoed
  • Thema's: Transformatie, Innovatie, Duurzaamheid, circulariteit, industrialisatie, consolidatie, risk management, financiering, toekomstbestendige bouwsector, toekomstbestendig Nederland
  • Website
  • LinkedIn Company
  • LinkedIn Group
  • YouTube

Partners