Procap

Partners
Procap

Procap is een onafhankelijk bureau met adviseurs en projectmanagers die opdrachtgevers helpen met projectmanagement en advies over strategie, aanpak en beheersing van ruimtelijke opgaven.


Deel deze pagina

Over Procap

Procap adviseurs en projectmanagers helpt opdrachtgevers met advies en management van processen rondom het bedenken, bouwen en benutten van gebouwen, gebieden en verbindingen. Wij helpen opdrachtgevers die de regie in handen willen houden: door namens (of samen met) hen het projectmanagement in te vullen of door te adviseren over strategie, aanpak en beheersing van opgaven. Maar ook met coaching en opleidingen.

Procap staat voor een heldere en energieke aanpak van projecten die de inrichting van Nederland bepalen. Door opdrachtgever en gebruikers centraal te stellen. En vooral door mensen en organisaties beter te laten samenwerken.

Procap is lid van NLPB, KEI, Bouwnetwerk

Waarom partner De Bouwcampus?

Nederland op een slimme en duurzame manier mooier maken, dat is waar wij voor staan en waar we ons graag voor inzetten. In de afgelopen jaren werkten wij met veel plezier aan een aantal projecten die onder PSIBouw of de Regieraad Bouw vielen. Die inbreng leveren we ook graag binnen De Bouwcampus.

Contact

Rotsoord 3 "Pastoe fabriek"
3523 CL Utrecht
Postbus 3160
3502 GD Utrecht
T. 030 280 8000
F. 030 280 8002
E. info@procap.nl

Specificaties

Partners