LearningWaves

Partners
LearningWaves

Organisatorisch gedoe inruilen voor een heldere stip op de horizon, tevreden klanten, intrinsiek gemotiveerde collega’s en een beter bedrijfsresultaat? Dan ben je bij LearningWaves aan het juiste adres.


Deel deze pagina

Tijd voor innovatie. Natuurlijk, innovatie is de enige constante factor! Het kan beter, sneller, efficiënter en vooral ook duurzamer. De grote vraag is hoe? Waar begin je in een organisatie met een enorme hoeveelheid van schijnbaar onbeheersbare processen?

Innoveren begint met mensen. Iedere verandering begint met die ene held in je organisatie die ziet dat het beter kan. Met een nieuw geluid dat aanstekelijk resoneert. Met de juiste ondersteuning ontstaan er golven van gerichte verbeteringen.

LearningWaves creëert de ideale omstandigheden voor duurzame verandering bij organisaties. Samen ontwerpen we slimmere bedrijfsprocessen en leren we mensen op een andere manier samenwerken. Dit doen we door gebruik te maken van de Lean filosofie en onze eigen Learn aanpak.

De combinatie van intelligente processen en goede samenwerking maakt het werk leuker, de klanten gelukkiger en de marges beter. Dus, wat doen wij bij LearningWaves? We ruilen organisatorisch gedoe in voor een heldere stip op de horizon, tevreden klanten, intrinsiek gemotiveerde collega’s en een beter bedrijfsresultaat.

Waarom partner van De Bouwcampus?

“LearningWaves loopt voorop in het ‘samen met de klant transformeren van de bouw’. Met onze trainingen bieden we bouwend Nederland handvatten en de inspiratie om het echt anders te gaan doen. Zodat er mooie resultaten worden geboekt en er met plezier wordt gewerkt. We hebben dagelijks contact met de mensen uit de praktijk. Als partner van De Bouwcampus willen we elkaar en de hele keten hierin versterken.”   

CONTACT

LearningWaves
Locht 117  
5504 RM Veldhoven  
T: 040 212 10 55
www.learningwaves.com

Contactpersoon: Dick van der Vaart - dick@learningwaves.com, 040 2121055

Partners