Jelmer

Partners
Jelmer

Wij zijn Jelmer. Daadkrachtige young professionals in de wereld van bouw en infrastructuur. Wij geloven dat vooruitgang binnen de bouwsector valt of staat met het slim inzetten van talenten uit de nieuwe generatie. Met dit gedachtegoed brengen wij sectorbreed een frisse blik, vernieuwing en verandering.

Jelmer biedt een uniek Talent Ontwikkelprogramma waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal staan. We sluiten aan op de groeiende behoefte aan geïntegreerde specialistische kennis. Het verbinden van generaties is een uitdaging die wij serieus nemen. Onze Young Professionals vormen een bron van inspiratie voor de gevestigde orde terwijl deze ervaren professionals essentiële kennis overdragen aan de nieuwe generatie.


Deel deze pagina

Waarom partner van De Bouwcampus?

De wereld verandert sneller dan ooit. Dat betekent dat we continu moeten leren van elkaar. Goede samenwerking verlangt kennis van de gehele keten. De maatschappij vraagt om blijvende oplossingen in de civiele techniek en infrastructuur. Deze ontstaan alleen als de projectcyclus, van initiatieffase tot beheer en mogelijk hergebruik, helder is. Een nieuwe manier van denken en werken is noodzakelijk. Daarom hebben we een multi-company ontwikkelprogramma ontworpen waarin de nieuwe generatie zich kan ontwikkelen tot de young professionals die de sector nodig heeft.

Hoe het werkt

In een driejarig multi-company Talent Ontwikkelprogramma ontwikkelen wij daadkrachtige en zelfbewuste young professionals. Jelmer Young Professionals krijgen de mogelijkheid om actief het werkveld te leren kennen vanuit de rol van opdrachtgever, aannemer en ingenieursbureau. Zo ontwikkelen ze oog voor de verschillende belangen binnen de sector. Ze leren van elkaar en van ervaren professionals uit ons netwerk van business partners. Daarnaast werken ze doelgericht aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarmee is een Jelmer Young Professional in staat de verschillende marktpartijen binnen de bouw- en infrasector te verbinden.

Ambitie

Jelmer staat voor de kracht van de nieuwe generatie. Een Jelmer Young Professional is iemand die leert denken vanuit de keten en het complete proces. In combinatie met een sterke persoonlijke ontwikkeling die onze young professionals doormaken vormen zij een daadkrachtig team. Hiermee leveren onze young professionals niet alleen toegevoegde waarde in de uitvoering, maar stralen zij innoverend denkvermogen, verfrissing en enthousiasme uit op uw organisatie.

Contact

Kerklaan 9
3645 ES Vinkeveen
T: 0297-231023
E: info@jelmer.nl

Contactpersoon
Barbara Martojo-Hermans, Directeur: T 06-14118151 / E: barbaramartojo@jelmer.nl

Specificaties

  • Werkvelden: Talentontwikkeling, Civiele techniek, Bouw, Watermanagement, Waterbouw, Ruimtelijke ordening, Mobiliteit     
  • Thema’s: Projectmanagement, Procesbeheersing, Technisch management, Contractmanagement, Omgevingsmanagement, Circulaire economie, EMVI, Innovatie
  • Website 
  • Facebook 
  • LinkedIn

Draag ook bij

Partners