Istimewa Elektro

Partners
Istimewa Elektro

Istimewa Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim 150 vaste medewerkers. De activiteiten worden aangestuurd vanuit de hoofdvestiging in het industriegebied Vlissingen-Oost. Haar opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de industrie, offshore, infrastructuur en in de water- en milieumarkt.


Deel deze pagina

Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. De elektrotechniek is een traditionele branche, waarbinnen Istimewa Elektro zich onderscheidt door haar creatief vermogen in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen.

Waarom partner van De Bouwcampus?

“Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest efficiënte wijze van bouwen en onderhouden. Istimewa Elektro is creatief en heeft het lef om nieuwe paden te betreden. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe diensten, producten en partnerships om onze klanten maximaal te kunnen bedienen. Als partner willen we een actieve bijdrage leveren aan de doelstellingen van Vernieuwing Bouw zoals levensduurdenken, ketensamenwerking en vernieuwend leiderschap.”

Contact

Frankrijkweg 3
4389 PB Vlissingen-Oost
Postbus 9                  
4380 AA Vlissingen
T. 0113612840
E. info@istimewa.nl

Specificaties

Partners