InfraTech – Rotterdam Ahoy

Partners
InfraTech – Rotterdam Ahoy

InfraTech is met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers veruit de belangrijkste vakbeurs voor de infrastructuur in Nederland. Kernwaarde van deze beurs is kennisuitwisseling in de ruimste zin van het woord. Tijdens de vakbeurs InfraTech in Rotterdam Ahoy worden innovaties getoond en de nieuwste inzichten binnen de branche besproken. Daardoor deze beurs is uitgegroeid tot een van de belangrijkste platforms voor de totale industrie.


Deel deze pagina

InfraTech 2019, Future Proof

Het thema van InfraTech 2019 in Rotterdam Ahoy is Future Proof. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 15 januari 2021. 


PARTNERSHIPS

InfraTech wordt ondersteund door belangrijke partners die zowel strategisch als programma-inhoudelijk meedenken.

Ambitie als partner van De Bouwcampus 

InfraTech wil actief onderdeel zijn van De Bouwcampus om door samenwerking met dit netwerk, een optimaal beursconcept en actueel  kennisprogramma  te kunnen realiseren.

Contact

InfraTech is gevestigd op De Bouwcampus:
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft

Saskia Vernooij, Exhibition Manager (InfraTech 2017 en Infratech 2018 Duitsland) -
010 – 29 33 204 / s.vernooij@ahoy.nl.

Specificaties


Draag ook bij

Partners