Habeon Architecten

Partners
Habeon Architecten

Habeon Architecten is onderdeel van de Heembouw Groep. Opgericht in 1996 vanuit de overtuiging dat we met een aannemer en een architectenbureau onder één dak onze klanten efficiency en gemak bieden: vertaald in korte communicatielijnen, een haalbaar ontwerp en een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Habeon Architecten bestaat uit ruim 30 medewerkers: architecten, teamleiders, ontwerpmanagers en modelleurs. Wij ontwerpen met hart voor de planeet, oog voor de toekomst en een continue drang tot innoveren. Wat de vraag van de klant ook is, wij willen toegevoegde waarde bieden en meedenken, tot in de kleinste, belangrijke details. Zodat we samen een plek creëren waar mensen willen zijn.


Deel deze pagina

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

De beste oplossing creëren voor iedere klantvraag. Dat is onze ambitie. De wensen en behoeften van onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Samen met onze collega’s van Heembouw gaan we in gesprek met de klant om helder te krijgen wat de klantwens precies is en waar het ontwerp functioneel en qua uitstraling aan moet voldoen, zodat we een plek creëren waar mensen willen zijn. Habeon Architecten is een van de koplopers in BIM. Alle stappen in het ontwerpproces brengen we voor onze klanten in 3D tot leven. Al onze ontwerpen werken we samen met onze leveranciers volledig digitaal in BIM uit.

In ons ruim 20 jarig bestaan hebben we een grote diversiteit aan woningen, kantoren en bedrijfspanden ontworpen en samen met Heembouw gerealiseerd. We werken in vier specialistische teams: wonen, kantoren, productie en logistiek. Vanuit hun specifieke markt- en branchekennis kunnen onze specialisten het verschil maken met onderscheidende ontwerpen, die zowel origineel als functioneel volledig bij de klantvraag passen.

Ambitie als partner van De Bouwcampus

Als partner van De Bouwcampus is het onze ambitie om in co-creatie innovatieve ideeën verder te ontwikkelen. Verder willen wij studenten en startups de mogelijkheid bieden om in de praktijk van concrete projecten ideeën te testen en verder te brengen.  

Contact

Habeon Architecten, onderdeel van Heembouw
De Lasso-Zuid 22, Roelofarendsveen
071-3320060
info@habeonarchitecten.nl

Specificaties

  • Werkvelden: architectuur bedrijfsruimten, kantoren en woningen
  • Thema's: BIM, duurzaamheid, innovatie, architectuur, design en build
  • Website Habeon Architecten
  • Website Heembouw
  • Twitter

Partners