Gemeente Rotterdam

Partners
Gemeente Rotterdam

Het Ingenieursbureau van gemeente Rotterdam realiseert voor Rotterdam en Rotterdammers uitdagende projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en milieu. Kenmerkend is de slagvaardige Rotterdamse aanpak, waarbij het Ingenieursbureau de ambities van opdrachtgevers vertaalt in concrete resultaten.


Deel deze pagina

Het Ingenieursbureau voert de regie over de realisering van veel infrastructurele plannen voor de stad. Het Ingenieursbureau levert op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, milieu en havens verschillende diensten: meedenken bij de planvorming, projectvoorbereiding, planningsadvies, projectmanagement, directievoering, toezicht en specialistisch advies.

Waarom partner van De Bouwcampus?

De Bouwcampus staat voor vernieuwing in de bouwpraktijk met als hoofddoel een economisch gezonde, professionele bouwsector, die actief bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Een doelstelling die het Ingenieursbureau van Rotterdam zeker aanspreekt. Ingenieursbureau Rotterdam is altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen om zoveel mogelijk verdienwaarde voor de stad te creëren. Het netwerk van De Bouwcampus biedt de mogelijkheid vernieuwers uit de hele bouwsector te ontmoeten en thematiek nauwkeurig te volgen. Samen werkt het nog beter!

Contact

Galvanistraat 15
3029 AD Rotterdam
Postbus 6575                  
3002 AN Rotterdam
T. 010 4894585
E. rr.zandbergen@rotterdam.nl

Specificaties

 • Stroomversnelling Bruggen

  Stroomversnelling Bruggen

  De komende jaren is er een enorme vervangings- en renovatieopgave.
  ConsulTable

  ConsulTable

  Waar publiek en privaat elkaar ontmoeten.

Partners