Gemeente Den Haag - Ingenieursbureau

Partners
Gemeente Den Haag - Ingenieursbureau

Ingenieursbureau Den Haag (IbDH) is het ontwerp- en ingenieursbureau van de gemeente en voor de stad Den Haag. De kracht van het ingenieursbureau ligt in de duurzame inrichting van de openbare ruimte, zowel boven- als ondergronds.


Deel deze pagina

De 250 medewerkers van IbDH hebben kennis van de stad. Hierdoor beschikt het bureau over een meerwaarde voor (bouw)projecten. Daarnaast staan zij opdrachtgevers bij als kenniscentrum van de stad Den Haag. De medewerkers staan voor de kennis en ervaring die een grote gemeente nodig heeft voor bijvoorbeeld straten, pleinen, parken, bruggen en grachten. Dat gaat verder dan techniek alleen.

Vakdisciplines

IbDH heeft verschillende vakdisciplines voor de uitvoering van de projecten, van initiatief tot realisatie en beheer. Er zijn vakafdelingen voor ontwerp (Landschapsarchitectuur, Bouw & Architectuur, Verkeer en Milieu), techniek (Cultuurtechniek, Stedelijke Installaties, Civiele Techniek Voorbereiding, Civiele Techniek Uitvoering en Constructies) en projectmanagement. IbDH werkt direct en indirect voor bewoners, ondernemers en bestuurlijke opdrachtgevers.

Contact

Spui 70
2511 BT Den Haag
Postbus 12651
2500 DP Den Haag
T. 070 353 66 77
E. ingenieursbureau@denhaag.nl

Specificaties

  • Stroomversnelling Bruggen

    Stroomversnelling Bruggen

    De komende jaren is er een enorme vervangings- en renovatieopgave.

Partners