Gemeente Amsterdam - Ingenieursbureau

Partners
Gemeente Amsterdam - Ingenieursbureau

IBA is het advies- en ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam. IBA heeft expertise op het gebied van civiele constructies, water- en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies, project- en contractmanagement.


Deel deze pagina

IBA is een zelfstandig bedrijf van de gemeente en heeft een onafhankelijke positie. Met grote ambitie voor de stad adviseert en stuurt IBA projecten van idee tot en met de uitvoering.

Naast een schat een specialistische kennis heeft IBA een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. IBA’s passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Vakinhoudelijke expertise, betrouwbaarheid en kennis van de stad Amsterdam zijn haar kracht.

IBA werkt aan de metropool Amsterdaam en is betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de Noord/Zuidlijn, IJburg en de Zuidas. Ook houdt IBU de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting. Naast de stadsdelen, diensten en bedrijven van de gemeente Amsterdam richt IBA zich op andere overheden en particuliere bedrijven, vooral in de Randstad.

Contact

Weesperstraat 430
1018 DN Amsterdam
Postbus 12693
1100 AR Amsterdam
T. 020 251 1111      
E. communicatie@iba.amsterdam.nl

Specificaties

Partners