BESIX Nederland BV

Partners
BESIX Nederland BV

Building Change

BESIX Nederland is een multidisciplinair bouwbedrijf met een 25-jarig track-record van innovatieve en toonaangevende projecten. Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken. Als ondernemende bouwpartner formeren wij slagvaardige teams met de sterkste grote én kleine spelers. Zo kunnen we een integrale aanpak bieden voor iedere uitdaging, en inspelen op de snelgroeiende dynamiek in de markt. Doordat we de drijfveren van de klant begrijpen en ons meedenkend en oplossingsgericht opstellen, creëren we waarde die het bouwen overstijgt: voor, tijdens en na de constructiefase.


Deel deze pagina

Brede ervaring van BESIX Nederland

BESIX Nederland heeft een sterke reputatie als het gaat om complexe projecten. Deze successen hebben wij te danken aan de innovatieve manier waarop wij engineering en bouwen met elkaar integreren in onze processen.

In de maritieme sector bouwen we innovatieve havens, kademuren, dijken en stuwen, in de milieusector geavanceerde rioolwaterzuiveringsinstallaties. Om de Amazonehaven in Rotterdam te verbreden werkten we onder water op ongekende schaal met springstof en hydraulisch beweegbare bekistingen.
Op het gebied van civiele bouw vervaardigen wij tunnels, bruggen, parkeergarages en stations die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. De Lammermarkt parkeergarage is de diepste van Nederland, en toch verzakte er geen gebouw in het historische centrum van Leiden.

In de complexe utiliteitsbouw heeft BESIX Nederland expertise ontwikkeld in het bouwen van kantoren, winkelcentra en bijzondere hoogbouw woontorens. Zo realiseerden wij de drie hoogste torens van Nederland op de Wilhelminapier in Rotterdam: Montevideo, de Maastoren, en New Orleans.

Over BESIX Group

Als onderdeel van de BESIX Group kunnen wij putten uit internationale ervaring en expertise waar concurrenten met jaloerse blik naar kijken. De 18.000 medewerkers van de BESIX Group bouwen – dag in, dag uit – aan de toekomst. De organisatie steekt strak in elkaar, waardoor we de lijnen kort houden en snel kunnen schakelen. De groep kan bogen op een zeer ruime ervaring in meer dan 20 landen, zowel binnen als buiten Europa. De grensverleggende projecten van BESIX Group bekijk je op www.besix.com.

Waarom partner van De Bouwcampus? 

BESIX is partner geworden van De Bouwcampus, omdat BESIX heel duidelijk inziet dat werken, aannemen en bouwen anno vandaag heel anders gaat dan vroeger. Om aan deze veranderingen mee te werken, resp. over deze veranderingen mee te denken, willen we graag bij die groep mensen behoren die daar ook mee bezig zijn. Om zelf te leren en om samen met anderen innovatieve ideeën te ontwikkelen: “Samen meewerken aan een andere manier van samenwerken”.

Contact

Laan van Europa 900
3317 DB Dordrecht
Postbus 3018                   
3301 DA Dodrecht
T. 078 - 206 2300   
E. nederland@besix.com

Specificaties

Partners