AT Osborne

Partners
AT Osborne

Urban Matters, People Matter

Wij van AT Osborne maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. Wat ons anders maakt is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen u en ons. Met ruim 150 specialisten werken wij met u aan het beste resultaat.


Deel deze pagina

'Bouwen doe je nooit alleen.'

Kantoor- en bedrijfshuisvesting

Met goede huisvesting kan uw organisatie het verschil maken. Zeker in het huidige economische tijdperk geldt, dat het zo efficiënt mogelijk huisvesten een belangrijke opgave is. Huisvesting is immers vaak een van de grootste kostenposten. Flexibiliteit, plaats- en tijd onafhankelijk werken en een goede afweging tussen huur en eigendom zijn bij de heroriëntatie op huisvesting belangrijke aspecten. Het verduurzamen van uw huisvesting verlaagt de exploitatielast, verhoogt de aantrekkelijkheid voor de gebruiker past goed binnen uw MVO-beleid.

Organisatie en vastgoed moeten naadloos op elkaar aansluiten, zodat een organisatie optimaal kan presteren. Dit is vaak geen eenvoudige opgave, vanwege de ontwikkelingen in de klantorganisatie, in werkprocessen of cultuur.

Maatschappelijk vastgoed

Overheden, zorginstellingen en onderwijsorganisaties hebben voor miljoenen aan gebouwen in gebruik. We kunnen niet zonder maatschappelijk vastgoed. Maar past dat vastgoed nog wel bij de veranderende samenleving? Zijn uw gebouwen voldoende flexibel en ondersteunen ze uw toekomstvisie of zijn ze een blok aan uw been?

Vastgoed kan u helpen dat beeld te realiseren: ruimtelijk, financieel en ook als het om duurzaamheid gaat. Maar bovenal qua functionaliteit. AT Osborne ontwikkelt voor u een vastgoedstrategie. Robuust en gericht op de toekomst. We gaan uit van mensen, ambities en passie. We houden rekening met de omgeving van uw organisatie, trends en het financiële speelveld. Wij brengen uw huidige portefeuille in kaart, we schetsen scenario’s en komen met u tot een toekomstbestendige strategie.

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers onder andere bij:

 • Het bepalen van de huisvestingsbehoefte
 • De afstemming tussen vraag en aanbod op zowel portfolio- als gebouwniveau
 • De implementatie van het Nieuwe Werken
 • Verduurzamen van het eigen bezit

Ambitie als partner van De Bouwcampus

Verbinden van initiatieven, koppelen van kennis, zoeken naar nieuwe oplossingen.

Contact

AT Osborne
J. F. Kennedylaan 100
3741 EH Baarn
T: 035 5434343
F: 035 5434344
E: info@atosborne.nl

Communicatie & PR: Mario Vermunt - mario.vermunt@atosborne.nl 

Specificaties

 • Werkvelden: Projectmanagment, Financieel advies, Audits en Evaluaties, Haalbaarheidsstudies, Programma van eisen, Risiciomanagement, Vastgoedmanagement, Assetmanagement, Bouwkostenmanagement, Legal consultancy, Het Nieuwe Werken.
 • Thema's: Kantoor- en bedrijfshuisvesting; maatschappelijk vastgoed; gezondheidszorg.
 • Website 
 • Twitter
 • The Perspective

  The Perspective

  Aanbod van extra-curriculaire activiteiten aan studenten van de 3 TU’s.
  Dutch Coastline Challenge

  Dutch Coastline Challenge

  Samen werken aan een veilige Nederlandse kust.

Partners