Alliander

Partners
Alliander

Alliander is als netwerkbedrijf verantwoordelijk voor de distributie van energie, zoals elektriciteit, (bio)gas en warmte. Wij produceren of verhandelen zelf geen energie. Dat wordt gedaan door energieleveranciers, inkopers of handelaren. Het grootste deel van de energie die wij regionaal distribueren, komt van energiecentrales en windparken via de internationale en landelijke energienetten van TenneT en Gasunie. Daarnaast leveren steeds meer consumenten en bedrijven door hen zelf geproduceerde energie terug aan onze energienetten.


Deel deze pagina

"Wij weten ook niet precies hoe de energietransitie gaat lopen. Maar met wat we wel weten zitten we vooraan en helpen we de nodige oplossingen  te vinden. Samen met anderen."

Samen werken aan de beste oplossingen

Hoe maken we morgen beter? Deze vraag houdt ons voortdurend bezig. Elke dag werken we om te komen tot de beste oplossing. En dat doen wij niet alleen. We brengen de kennis en ervaring van diverse partijen samen om de energietoekomst vorm te geven. 

Alliander kiest voor strategische samenwerking met studenten, (technische) professionals, leveranciers, overheden en maatschappelijke organisaties. Samen werken we aan de beste oplossingen voor actuele thema’s.

Contact

Hoofdkantoor Alliander
Arnhem Rijnpoort
Groningensingel 1
6835 EA Arnhem
T: 088 - 542 6363

Contactpersoon
Manon Jütte, strateeg: 06-54934075 / manon.jutte@alliander.com 

Specificaties

  • Dutch Coastline Challenge

    Dutch Coastline Challenge

    Samen werken aan een veilige Nederlandse kust.

Partners