Winnaar co-creatiesessie bekend

Winnaar co-creatiesessie bekend

Als strategisch partner van InfraTech kijken wij terug op een positieve beursweek met veel inspirerende kennissessies en de uitreiking van de InfraTech Innovatieprijs. Cees Buijs, gemeente Rotterdam en teamlid van De Bouwcampus, werd na 18 edities InfraTech terecht in het zonnetje gezet. Vanuit onze stand vlakbij de entree konden bezoekers kennismaken met De Bouwcampus. 

Wij verzamelden ook vragen van bezoekers die De Bouwcampus zou kunnen oppakken om de sector Future Proof te maken. Uit de diverse enthousiaste vragen die zijn ingesproken, hebben wij die van Yvonne van Zijl van Bouwend Nederland uitgekozen om nader te verkennen:

Als je ziet wat er allemaal kan op technisch gebied, hoe krijgen we al die mooie innovaties en de mogelijkheden die er al zijn sneller naar de praktijk waar de vraag is naar de oplossingen? 

Heb je interesse om hierover mee te denken? Stuur een e-mail naar info@debouwcampus.nl. We houden je dan op de hoogte wanneer een nadere verkenning van de vraag plaatsvindt.

Op de andere vragen die gesteld zijn, proberen wij, door de juiste koppelingen te maken vanuit ons netwerk, een zo goed mogelijk antwoord te geven.

Geplaatst: 21 februari 2019

Deel deze pagina