• Start
  • Nieuws
  • VERKENNINGSTAFEL – REDUCEREN VAN FAALKOSTEN

VERKENNINGSTAFEL – REDUCEREN VAN FAALKOSTEN

VERKENNINGSTAFEL – REDUCEREN VAN FAALKOSTEN

Faalkostenreductie door procesbeheersing staat hoog in het vaandel van de bouw. Geen wonder, want kwaliteitszorg, faalkostenreductie en procesbeheersing zijn belangrijk voor de concurrentiepositie, de winstgevendheid, de continuïteit en het imago van het bouwbedrijf en de bedrijfstak. 

Woensdagmiddag 28 maart 2018 is een verkenningstafel georganiseerd voor partners van De Bouwcampus over het onderwerp ‘'Reduceren van faalkosten door middel van goede kwaliteitscontroles’. Vraaginbrengers waren Marcel de Ruiter en Mieke Kaelen van De Toetsfabriek.

Geplaatst: 05 april 2018

Deel deze pagina

Ondanks de vele 'lessons learned' uit het verleden blijkt het lastig te zijn om door middel van goede kwaliteitscontrole de faalkosten binnen de verschillende organisaties terug te dringen. Waar ligt dit aan? Welke gedeeld beeld is er hoe de faalkosten bij projecten in de GWW moeten worden teruggedrongen? Tijdens deze bijeenkomst verkenden we ook wat de behoefte is bij de verschillende organisaties aan tafel om faalkosten daadwerkelijk terug te dringen en kan een digitaal platform als De Toetsfabriek hier een zinvolle bijdrage in leveren?

Lees hier het verslag van de Verkenningstafel - Reduceren van faalkosten.