• Start
  • Nieuws
  • Ontwerpen gezocht voor de Buitenruimte Battle in Rotterdam

Ontwerpen gezocht voor de Buitenruimte Battle in Rotterdam

Ontwerpen gezocht voor de Buitenruimte Battle in Rotterdam

Ben je tussen de 12 en 26 jaar en zit techniek in je genen? Dan is Building Changes op zoek naar jou!

Er wordt een oude haven omgebouwd tot een nieuwe duurzame wijk in Rotterdam. Dit is M4H (Merwe,- Vierhavens gebied). De gemeente heeft nieuwe duurzame huizen nodig, met een groene buitenruimte en coole hang- en speelplekken. Maar ze hebben jouw ideeën hard nodig om deze droom tot realiteit te maken!

Geplaatst: 22 december 2016

Deel deze pagina

Bedenk een nieuw huis, wijk of buitenruimte waar jíj in zou willen leven! De hoofdprijs is een all access kijkje achter de schermen bij het M4H-team, waarbij jij samen met hen gaat werken aan jouw idee. 

Hoe maak je kans op deze prijs?

Maak een schets in 2D of 3D in bijvoorbeeld sketchup en ga naar www.buitenruimte.eu/battle om hem te uploaden. Doe dit vóór zondagavond 15 januari 2017. En maak kans op je eigen VR-bril zodat je, je eigen ontwerp in 3D kan zien! Kijk hier voor meer informatie over de Batlle.

Uit deze inzendingen worden de leukste inzendingen geselecteerd. Je wordt dan uitgenodigd om mee te doen in de battle op de InfraTech op vrijdag 20 januari met je hele klas.

Dus… niet vergeten! Deze kerstvakantie of in het nieuwe jaar heb je een missie! Ga naar www.buitenruimte.eu/battle upload je leukste ontwerp en maak kans op een van de drie VR-brillen, een uitnodiging voor je hele klas om mee te doen aan de Battle in Ahoy én de kans om samen met het M4H-team samen te werken aan je idee!