• Start
  • Nieuws
  • Minisymposium ter ere van 15 jaar Center for People and Buildings

Minisymposium ter ere van 15 jaar Center for People and Buildings

Minisymposium ter ere van 15 jaar Center for People and Buildings

Per 1 mei 2016 bestaat Center for People and Buildings (CfPB), bewoner van De Bouwcampus, 15 jaar. Om dat te vieren nodigen zij u van harte uit voor hun minisymposium later dit jaar, op dinsdag 1 november.

Geplaatst: 03 mei 2016

Deel deze pagina

De eerste werkconferentie van CfPB in 2001 had dezelfde titel. Het vraagteken is nog niet veranderd in een uitroepteken, maar 15 jaar en vele onderzoeken verder zijn we al wel een stuk wijzer.

In het symposium zetten we de belangrijkste lessen van de afgelopen 15 jaar op een rij en blikken we vooruit. We doen dat vanuit drie invalshoeken: het perspectief van de medewerker, het management en de ontwerper. Werken medewerkers prettiger, beter en meer samen in de innovatieve werkomgeving? Wat is de toegevoegde waarde voor de organisatie? Zijn de vaak hooggespannen verwachtingen terecht? Waar moeten ontwerpers en inrichters rekening mee houden bij het vormgeven van de nieuwe werkomgeving? Wat zijn de thema’s voor de komende jaren? Behalve kennis delen willen we ook graag ons lustrum met u vieren. Daarom hebben we gekozen voor een kort (maar krachtig) inhoudelijk programma met afsluitende borrel om elkaar echt te ontmoeten en spreken.

Programma

Het programma op 1 november in het kort:

14.00 uur: Inloop met koffie en thee
14.30 uur: Welkomstwoord en presentaties over 15 jaar onderzoek naar de mens in de werkomgeving
16.00 uur: Toost op het 15 jarig bestaan van het CfPB met aansluitend netwerkborrel

Meer informatie

Een gedetailleerd programma en mogelijkheid tot aanmelden volgen op een later moment.
Wilt u op de hoogte blijven over het minisymposium? Neem dan contact op met Marc d’ Ancona, via M.H.P.dAncona@tudelft.nl of 015 278 1271.

Center for People and Buildings ziet u graag op 1 november op een nader te bepalen locatie in Delft.

Reserveert u de datum alvast in uw agenda?