KIEN INNOVATIECONGRES 2016

KIEN INNOVATIECONGRES 2016

Over de rol van de e-installateur in de informatiesamenleving

Bent u al aangemeld voor het KIEN Innovatiecongres 2016 op donderdag 9 juni in DeFabrique in Utrecht? Deze niet te missen dag toont bezoekers een exclusief kijkje in de toekomst van de installatietechniek. Ervaar wat e-installateurs voor uw organisatie kunnen betekenen, als zij gebruikmaken van de meest recente (informatie)technologie. Ontdek hoe u vandaag al stappen kunt zetten naar een onderneming die niet alleen voldoet aan de huidige standaarden, maar ook is voorbereid op de gebeurtenissen van morgen.

 

Geplaatst: 20 mei 2016

Deel deze pagina

De invloed van ICT op de branche neemt komende jaren verder toe, daarom is het essentieel tijdig kennis te nemen van de laatste technologische ontwikkelingen. Kom tijdens het congres meer te weten over hoe uw rol verandert, maar leer vooral ook de kansen te zien zodat u uw klanten proactief kunt gaan adviseren. Laat u uitdagen door Martijn Aslander, die zich als geen ander constant buiten gebaande paden beweegt en u met prikkelende vragen over actuele ontwikkelingen inzicht geeft in de gevolgen van de komst van het informatietijdperk.

Net zoals voorgaande jaren zet KIEN in op valorisatie: het omzetten van kennis naar commercieel haalbare processen en/of diensten. Alle presentaties zijn erop gericht u nieuwe inzichten te geven die u direct in de praktijk kunt brengen. Breid uw netwerk uit op de informatiemarkt, waar u uitgebreid kunt spreken met wetenschappers, technologie-experts, fabrikanten en andere installateurs. Daarnaast kunt u zich laten informeren door diverse partijen over hun producten en diensten. Hier ziet u welke organisaties zich presenteren.

Meer informatie

Kijk op de website van KIEN voor meer informatie over het innovatiecongres, het programma en wijze van aanmelden. 

Stichting KIEN is partner van De Bouwcampus.