Succesvolle ITI Go bijeenkomst

Succesvolle ITI Go bijeenkomst

De Innovatietafel infrastructuur (ITI) is een samenwerking van overheid, bedrijfsleven en kenniswereld met als doel om de innovatiesnelheid in de Grond- Weg en Waterbouw (GWW) te versnellen. Deelnemers van de ITI zijn onder andere ARCADIS, Dura Vermeer, ProRail, Rijkswaterstaat, Siemens en TNO. De ITI is gelieerd aan het innovatieberaad van infrastructuur en milieu.

Geplaatst: 10 juli 2015

Deel deze pagina

Innovatie estafette 2016

In aanloop naar de Innovatie Estafette op 14 april 2016 in Amsterdam organiseert de ITI verschillende ITI GO bijeenkomsten. Op 16 juni vond de tweede bijeenkomst plaats op De Bouwcampus en deze stond in het teken van “data & assetmanagement”.

Tijdens de bijeenkomst gaven verschillende presentaties nieuwe inzichten in het belang van data voor assetmanagement en de innovaties gerelateerd aan dit thema. Onderwerpen zoals schadedetectie met behulp van lasermetingen, de waarde uit (bestaande) data, BIM en assetmanagement, social media, en cybersecurity kwamen aan de orde. De presentaties werden goed ontvangen door de aanwezigen en leverden veel gesprekstof op voor de parallelle discussies.

De bijeenkomst heeft mensen niet alleen geïnspireerd, er zijn ook nieuwe verbindingen gelegd en verschillende vervolgafspraken zijn gepland. De derde ITI GO bijeenkomst staat gepland op dinsdag 22 september 2015.               

Neem voor meer informatie over ITI GO contact op met Hendrik van Meerveld MSc via e-mail  hendrik.vanmeer@tno.nl of bel naar 088 - 866 49 22.

JAM Visual Thinking heeft de bijeenkomst ondersteund door gedurende de presentaties en discussies schetsen te maken.