• Start
  • Nieuws
  • Inzendtermijn NRP Gulden Feniks 2017 open tot eind januari

Inzendtermijn NRP Gulden Feniks 2017 open tot eind januari

Inzendtermijn NRP Gulden Feniks 2017 open tot eind januari

In juni worden weer de NRP Gulden Feniks prijzen uitgereikt: de prijzen voor Nederlands beste (gebieds-)transformatie- en renovatieprojecten. Tot en met 31 januari is het mogelijk om projecten in te zenden.

 

Geplaatst: 11 januari 2017

Deel deze pagina

NRP Gulden Feniks prijzen worden jaarlijks uitgereikt. Opdrachtgevers, ontwerpers, architecten, ingenieurs, constructeurs, bouwbedrijven, adviesbureaus, toeleveranciers en andere betrokken bedrijven uit de bouwsector én particuliere opdrachtgevers worden door NRP uitgenodigd om hun beste werk op het gebied van transformatie en renovatie in te zenden.

Welk inspirerend, uniek of voorbeeldstellend project verdient een prijs én spotlights? Niet alleen economische aspecten, innovatie en technische uitvoering worden beoordeeld door de vakkundige jury; facetten als de culturele waarde, duurzaamheid, functionele kwaliteit en maatschappelijke waarde van een project wegen even zwaar. 

"NRP Gulden Feniks versterkt het besef dat het van het grootste belang is bezig te zijn met de bestaande gebouwde omgeving," aldus Frank Bijdendijk, voorzitter van NRP. Er zijn drie categorieën waarin de prijzen worden uitgereikt, namelijk renovatie, transformatie en gebiedstransformatie. In 2016 won Fort bij Vechten  in de categorie Gebiedstransformatie, De Timmerfabriek in Schiedam won in de categorie Transformatie en Bouw van jou in Deventer werd winnaar in de categorie Renovatie. 

Meer informatie over de prijs en het sturen van inzendingen vind je op de website van NRP.