Investeren in vernieuwen

Investeren in vernieuwen

Op 6 juli jl is het voorstel voor het Regionaal Investeringsprogramma in ontvangst genomen door de Minister-President Mark Rutte. Dit uniek Regionaal Investeringsprogramma is samengesteld door de 23 gemeenten die gezamenlijk de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag (MRDH) vormen, de provincie Zuid Holland, de Economische Programmaraad Zuidvleugel (EPZ), de regio Drechtsteden en de regio Holland-Rijnland.

Geplaatst: 21 juli 2016

Deel deze pagina

Voor toegang tot de Investeringskaart verwijzen wij onze partners graag naar de website www.investeringsprogramma.nl. Daar vind je de instructies voor het gebruik van de website. Via deze website is ook een interactieve app te downloaden voor op je mobiel en/of tablet. Deze app brengt de kaart met 3D augmented reality ‘tot leven’.

Liever niet digitaal, maar face-to-face het investeringsprogramma verkennen? De Bouwcampus is de plek waar onze partners met elkaar de mogelijkheden van dit mooie programma, in relatie tot de Themakaart Bouw, kunnen ontdekken.

Het investeringsprogramma schetst de ‘Stip op de horizon’ en geeft richting aan de integrale aanpak die de regio duurzaam en toekomstbestendig helpt maken. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Witte, Business Developer De Bouwcampus, via 0650417439 of a.witte@debouwcampus.nl