Inspirerende dagen op de InfraTech 2017

Inspirerende dagen op de InfraTech 2017

Van 17 januari t/m 20 januari vond de 12e editie van de InfraTech plaats in Ahoy Rotterdam. Centraal thema was dit jaar ‘slim verbinden’, een thema dat ook op De Bouwcampus volop speelt. De Bouwcampus was als strategisch partner betrokken bij de InfraTech en was ook op de beursvloer actief. 

Geplaatst: 24 januari 2017

Deel deze pagina

Op dinsdag trapte De Bouwcampus af met een bijeenkomst rondom de vernieuwingsopgave van bruggen. Ongeveer 25 deelnemers luisterden naar het innovatieprogramma voor de renovatie- en vervangingsopgave en gingen daarna ook zelf aan de slag. Lees hier de blog met het verslag van deze bijeenkomst.

Dinsdagmiddag stond rondom het thema ‘Veranderende samenwerking in de Keten’ Project DOEN centraal.  Lees hier de blog met het verslag van deze bijeenkomst.

Op woensdag werd de Innovatieprijs uitgereikt door Bernard Wientjes. Drie Bouwcampus-partners vielen in de prijzen. Shimlift van BAM en Movares won de prijs in de categorie Product innovatie en Project KIS van Waterschap Rivierenland, Mourik Infra en BESIX won in de categorie Project innovatie. Lees hier meer.

Op woensdag stond project de Biesbosch centraal bij de gesprekken rondom de veranderende samenwerking in de keten. Lees hier de blog over deze bijeenkomst.

Later op de dag vond het Infradebat plaats tussen Jan-Hendrik Dronkers, Berthold Leeftink en Yvonne van der Brugge. Het debat was een feest van herkenning voor De Bouwcampus. Lees hier meer.

Op donderdag stond wederom de veranderende samenwerking in de keten centraal. Project dat hier donderdag besproken werd was project Zuiderkruis. Lees hier meer.

Vrijdag was er een bijeenkomst rondom co-creatie. Het project Grip op de Maas stond hierbij als voorbeeld voor de wijze waarop co-creatie op De Bouwcampus wordt aangepakt. Lees de blog over deze bijeenkomst.