• Start
  • Nieuws
  • Sfeerimpressie Dutch Coastline Challenge op de Innovation Expo

Sfeerimpressie Dutch Coastline Challenge op de Innovation Expo

Sfeerimpressie Dutch Coastline Challenge op de Innovation Expo

Donderdag 4 oktober konden bezoekers van de Innovation Expo de sociale, technische en procedurele innovaties van de Dutch Coastline Challenge (DCC) ondervinden in een heus water- en duinlandschap. Een relaxed terras vormde de ontmoetingsplek waar bezoekers alles over de DCC als beweging konden horen. In het duinlandschap demonstreerde Jan Kollen de werking van de Zandwindmolen, liet Maarten Jansen via een game zien wat klimaatverandering doet en wat het effect is van verschillende ingrepen hierop en vertelde René Boeters welke effecten het innovatiepartnerschap beoogt.
In een interactieve sessie, geleid door Katja Oostendorp van De Bouwcampus en Bert Kappe van Rijkswaterstaat, maakten bezoekers van de Innovation Expo nader kennis maken met de Dutch Coastline Challenge én de co-creatie werkwijze.
 
Bekijk hieronder de sfeerimpressie.

Geplaatst: 30 oktober 2018

Deel deze pagina

DCC InnoExpo0
DCC InnoExpo01
DCC InnoExpo02
DCC InnoExpo03
DCC InnoExpo04
DCC InnoExpo05
DCC InnoExpo06
DCC InnoExpo07
DCC InnoExpo08
DCC InnoExpo09

De sprong naar uitvoering

De DCC gaat een volgende fase in en wil ook de sprong naar uitvoering maken. De sprong van pré-concurrentieel naar concurrentieel. Daar blijven wij de denk- en doekracht van Nederland bij nodig hebben. Doe mee!

Meer informatie

In het co-creatielab vind je meer informatie over deze opgave.