• Start
  • Nieuws
  • Drie nieuwe Tools gelanceerd op De Bouwcampus!

Drie nieuwe Tools gelanceerd op De Bouwcampus!

Drie nieuwe Tools gelanceerd op De Bouwcampus!

Wat een dag! Op de dag en de locatie dat De Bouwcampus in Delft officieel is gelanceerd, dat de Themakaart Bouw aan Minister Blok en minister Schultz van Haegen is overhandigd, en de Marktvisie en Leidende Principes door prominenten uit de gehele sector werden getekend, lanceerden wij onder toeziend oog van de ruim 400 aanwezigen drie nieuwe Tools. Tools die processen stroomlijnen en creativiteit stimuleren. En, dat heeft ons vele nieuwe fans opgeleverd!

Geplaatst: 04 februari 2016

Deel deze pagina

De reacties op onze acte de présence waren ronduit super: zowel onder goede bekenden als onder degenen die nog niet eerder van ons hadden gehoord. Onze aanwezigheid was door de felgekleurde metrolijnen op de vloer en de bebording aan het plafond al bij binnenkomst zichtbaar. In de zaal werden bezoekers overspoeld met energie. Op een grote wand maakten bezoekers kennis met onze projectaanpak en onze drie pijlers: Tools, Talent en Partners. En in interactieve sessies, schermen en canvassen met het trend canvas, het partner canvas, het coffee canvas, onze tenderaanpak en onze pressure cooker.

Bernard de Groot, verbonden aan het Valorisation Centre van de TU Delft, was één van de bezoekers die zichzelf daarna fan van Avante noemde. Hij betitelde onze projectaanpak ‘fris en vernieuwend’. We doorliepen met hem het Partner Canvas om de meerwaarde voor beide organisaties te bepalen. En met succes! Met de start van een project bij Vitens vorige week is ons partnership inmiddels bekrachtigd.

Ad van der Toorn, docent aan de TU Delft, raakte zo geïnspireerd door één van onze Pressure Cookers dat hij van begin tot einde aansloot en zijn geplande activiteiten liet schieten. Ook erg veel positieve reacties kwamen er op onze tenderaanpak die structuur biedt en creativiteit aanwakkert. Met diverse opdrachtnemers wordt nu gesproken om komende tenderprojecten gezamenlijk op te pakken.

Erg leuk was ook het bezoek van drie Jonge Honden. In de gesprekken die sinds onze kennismaking zijn gevoerd, blijken Jonge Honden en Avante veel raakvlakken te hebben. Daar kan wel eens iets moois uit voortkomen.

Deze drie nieuwe Tools werden op 13 januari door ons gelanceerd:

Een gestructureerde aanpak voor een beheerst en creatief tenderproces en het beste tender resultaat. Met diverse sessies, tools en technieken leggen we de klantvraag bloot en halen we het beste uit iedere marktpartij naar boven. Lees meer.

Een bron van creativiteit en inspiratie van buitenaf voor complexe vraagstukken. We leveren in één dag concrete resultaten om morgen op te pakken. Lees meer.

In één uur maken we elke vraag en zijn context helder en visueel inzichtelijk. We brengen creativiteit in en leggen verbanden bloot. Lees meer

Meer weten over deze of andere tools? Neem contact op met Avante.

Bart Asselman
Avante Consultancy