• Start
  • Nieuws
  • De Bouwcampus verwelkomt Turner & Townsend als nieuwe partner

De Bouwcampus verwelkomt Turner & Townsend als nieuwe partner

De Bouwcampus verwelkomt Turner & Townsend als nieuwe partner

Een feestelijk moment op De Bouwcampus: afgelopen vrijdag 28 september ondertekende Turner & Townsend de partnerovereenkomst met De Bouwcampus. Turner & Townsend is een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van opdrachtgevers bij het realiseren van hun bouwprogramma’s en -projecten in vastgoed, infrastructuur, energie en industrie.

Geplaatst: 02 oktober 2018

Deel deze pagina

‘Wij delen onze ervaring graag met anderen om met het netwerk te innoveren’

De partnerovereenkomst werd getekend door Luke Bartolo (director Turner & Townsend) en Laurens Schrijnen (directeur De Bouwcampus), in aanwezigheid van Frank van Rooden (associate director Turner & Townsend) en Marjan van den Dungen (accountmanager en bedrijfsvoering De Bouwcampus). Luke Bartolo: “Samen bereik je meer! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met bouwprojecten in Nederland en zijn wereldwijd al 70 jaar actief in de bouwsector. Deze kennis en ervaring willen we graag delen met de leden van het netwerk van De Bouwcampus, om samen te innoveren en te ondernemen. Wij verheugen ons erop om actief samen te werken met alle betrokken partijen en op die manier een bijdrage te leveren aan duurzame, innovatieve en toekomstbestendige oplossingen voor de bouwwereld.”

‘Hun wereldwijde ervaring is een waardevolle bijdrage’

Laurens: “Ik ben enthousiast over het partnerschap van Turner & Townsend, omdat ik denk dat ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren in ons al zo brede netwerk op basis van hun wereldwijde ervaring in verschillende takken van de bouw, met name op gebied van bouwkosten en innovatie. Ik verheug me dan ook zeer op deze nieuwe samenwerking.”

Meer informatie

Meer informatie over Turner & Townsend vind je hier.

Tekenmoment gebakjes2