• Start
  • Nieuws
  • De Bouwcampus verwelkomt Alliander als nieuwe partner

De Bouwcampus verwelkomt Alliander als nieuwe partner

De Bouwcampus verwelkomt Alliander als nieuwe partner

Alliander is de nieuwe partner van De Bouwcampus. “Een bijzonder moment voor ons als stichting De Bouwcampus, omdat Alliander daarmee onze eerste participant wordt. Daar zijn wij ontzettend blij mee. Alliander is als netwerkbedrijf echt een vernieuwende partij die past bij De Bouwcampus,” aldus Majorie Jans. 

Geplaatst: 06 juli 2016

Deel deze pagina

Grote betrokkenheid

Majorie Jans, manager stichting De Bouwcampus: “Alliander heeft al laten zien dat het een waardige partij is door hun deelname aan diverse activiteiten op De Bouwcampus, waaronder het enthousiasme om het energievraagstuk verder te brengen en hun actieve deelname aan de opgaves Grip op de Maas en MultiWaterWerk.”

Het doel van De Bouwcampus is vernieuwing en innovatie te versnellen en nieuwe vormen van samenwerken te stimuleren. En ik denk dat Alliander daar een eigen aandeel in kan hebben. Door participant te worden van De Bouwcampus vragen wij jullie bij te dragen aan het bereiken van dat doel. Wat wij terug geven is een inspirerende omgeving door een hoeveelheid aan partijen die zo divers is dat jullie daar ook door geprikkeld worden. Wees welkom om hier aan te landen en onderdeel uit te maken van het netwerk, zodat we kruisbestuiving waar maken.”

Manon Jütte, strateeg Alliander: “Vanuit Alliander hebben wij uitgekeken naar dit partnerschap. Daarom ook onze actieve deelname aan de opgaves Grip op de Maas en MultiWaterWerk. Alliander zoekt in de maatschappelijke complexe wereld ecosysteempartners waarmee je samen kan werken. Voor ons is dat De Bouwcampus.” 

Tekenmoment Alliander bewerkt

(v.l.n.r. Theo de Boer, Anneke Witte, Thijs Turel, Manon Jütte, Jos Blom, Majorie Jans en Nico de Vries)

Bij het officiële tekenmoment waren vanuit Alliander Manon Jütte (strateeg), Jos Blom (strateeg) en Thijs Turel (consultant) aanwezig. Vanuit De Bouwcampus waren Majorie Jans (manager De Bouwcampus), Nico de Vries (bestuursvoorzitter), Theo de Boer (bestuurslid) en Anneke Witte (business developer) aanwezig. 

Alliander

Alliander is als netwerkbedrijf verantwoordelijk voor de distributie van energie, zoals elektriciteit, (bio)gas en warmte.