Bouwpoort Nationale Bouwagenda

Bouwpoort Nationale Bouwagenda

Innoveren of creperen?

Heeft u zich al ingeschreven voor de twaalfde Bouwpoort bijeenkomst op dinsdag 15 november 2016? Meld u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Directeur-generaal Innovatie & Ondernemen dr. Bertholt Leeftink van het Ministerie van Economische Zaken zal op Bouwpoort de eerste opzet van een Nationale Bouwagenda delen. Deze innovatieagenda is een initiatief van drie ministeries (BZK, EZ en I&M) in samenwerking met het bedrijfsleven. Met de Nationale Bouwagenda wil de Nederlandse overheid innovatie in de bouw stimuleren.

Geplaatst: 26 oktober 2016

Deel deze pagina

De bouw staat voor grote uitdagingen zoals het structurele tekort aan betaalbare woonruimte in de grote steden, de verduurzaming van de gebouwde omgeving, de leegstand van kantoren, de verloedering van bedrijventerreinen en de toenemende vraag naar vervanging, zowel in de woningbouw als in de infrasector. Niets doen is geen optie. Innovatie is nodig. Ondernemer Pieter Snelder zal laten zien dat zijn bedrijf met het concept Kingspan Future Proof in samenwerking met Eneco concrete stappen zet in de richting van een innovatie klantgerichte bouwindustrie.

Initiatiefnemers zijn: NLingenieurs, Nederlands Verbond Toelevering Bouw, Netwerk Conceptueel Bouwen, Ministerie BZK en Building Holland. 

Bezoek de website van Bouwpoort voor meer informatie: www.bouwpoort.org