Alliander zoekt nieuwe talenten

Alliander zoekt nieuwe talenten

Alliander is een netwerkbedrijf. Alliander staat voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie in een groot deel van Nederland. Door hun netwerk continu te verbeteren bereiden ze zich voor op de toekomst. Een toekomst waarin iedereen duurzame energie kan gebruiken, produceren en delen. Alliander draagt zo bij aan een open en duurzame energievoorziening. 

Geplaatst: 27 januari 2017

Deel deze pagina

Alliander wordt gevormd door een groep bedrijven, waaronder Liander en Liandon. Samen staan ze voor hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en technische innovaties. Zo leidt Liander de energiedistributie over alle netten dagelijks in goede banen en voorziet ruim drie miljoen consumenten en bedrijven zo efficiënt mogelijk van gas en elektriciteit. Liandon legt zich toe op de ontwikkeling van duurzame technologieën en intelligente energie-infrastructuren. Daarnaast is een aantal activiteiten opgezet in nieuwe markten, zoals elektrisch vervoer, nieuwe energiemarkten en duurzame gebiedsontwikkeling om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe energiesysteem. 

Alliander zit middenin de energietransitie: het eenrichtingsverkeer van elektriciteitscentrale naar consument verandert in een systeem waarbij consumenten ook zelf stroom produceren en opslaan. Er is veel werk aan de winkel, dat ook een beroep doet op de innovatieve werkkracht van technici, engineers en projectmanagers, of die nu op mbo-, hbo- of universitair niveau zijn opgeleid. Daarom is Alliander altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Kijk op www.werkenbijalliander.com voor alle vacatures bij Alliander.

Alliander

Alliander is partner van De Bouwcampus.