Ruimten en werkplekken

Gebouw

De Bouwcampus is een prikkelende en stimulerende (leer)omgeving, waar open denken centraal staat.  De Bouwcampus is een ontmoetingsplek voor partijen uit de hele bouwsector. Marktpartijen, kennisinstellingen en overheden werken hier samen aan het versnellen van innovatie in de bouw. Een ideale plek om inspiratie op te doen, kennis te delen en te werken aan vernieuwing.

Diverse organisaties hebben zich hier gevestigd. Daarnaast zijn er inspirerende en aantrekkelijke ruimtes geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen. De goede bereikbaarheid, het Bouwcampus Café én het netwerk van bedrijven en (kennis)instellingen in en rondom De Bouwcampus maakt het ook een aantrekkelijke flexwerkplek en een slimme plek om, onder het genot van een kopje koffie, af te spreken.


Deel deze pagina

Werkruimten

Zoek je een locatie voor een bouwinnovatiebijeenkomst? Boek ruimte op De Bouwcampus!
De Bouwcampus heeft inspirerende en aantrekkelijke ruimtes geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen. Denk aan een congres voor 250 personen plenair gecombineerd met zalen voor break-out sessies, een sfeervol diner voor 80 personen, vergaderfaciliteiten en mogelijkheden voor exposities. De lichte ruimtes kunnen in elke gewenste opstelling ingericht worden.

Download de flyer met facts.

Heb je interesse in het huren van werkruimten? Neem dan contact op via:

Werkplekken

De Bouwcampus is een aantrekkelijke vestigingsplek voor grote en kleine bedrijven die het doel van De Bouwcampus ondersteunen en gericht zijn op kennisverspreiding en kennisimplementatie en voor techno start-ups, innovatie onderdelen/innovators van bedrijven of publieke organisaties.

Heb je interesse in het permanent huren van een ruimte? Neem dan contact met ons op:

015-20 26 070

Wie zijn er gevestigd op De Bouwcampus?

De Bouwcampus nodigt uit tot samenwerking. Met een aantrekkelijke werkplek, een netwerk van bedrijven, instellingen en mensen die oplossingen zoeken, met de nabijheid van een aantal kennisinstellingen binnen en buiten het pand. Het is de plek waar partijen uit de sector elkaar vrij ontmoeten en samenwerken. Klik hier voor een overzicht van de organisaties die op De Bouwcampus gevestigd zijn. 

koffiecornerKubusVB 20161014 5472VB 20161014 5418xVB 20161014 5504VB 20161014 5465