De Bouwcampus Lenteborrel

De Bouwcampus Lenteborrel

Donderdagmiddag 12 april vindt er weer een borrel voor Bouwcampus-bewoners plaats. Dit keer bij het COB. Merten Hinsenveld, directeur COB, vertelt wat het COB doet en waarom het COB dit vanaf De Bouwcampus doet. Hoe ziet COB De Bouwcampus en welke waarde heeft deze plek voor hen? Hierna horen wij ook graag de mening van de bewoners. Wat verwacht je dat De Bouwcampus jou als bewoner komend jaar biedt? 

Datum evenement: 12 april 2018

Deel deze pagina

Elkaars denkkracht en creativiteit benutten voor een duurzame Bouwcampus
We pakken ook meteen een praktisch onderwerp beet. Simone Janssen van de TU Delft vertelt ons over de mogelijke vervanging van de lichtkoepels van De Bouwcampus naar exemplaren die beter isoleren tegen kou en zon. Een goede reden om samen na te denken over een nieuwe bestemming voor de oude lichtkoepels. Die gooien we toch niet weg! Wat kun je hier mee doen? Welke andere toepassingen zien we? Mini tuintjes, kweekkastjes in Siberië, wateropvang in de Sahara of gebruiken voor de transformatie van containers naar vakantiewoningen? Als bewoners van de 'Werkplaats van vernieuwing' moeten we toch een hele berg aan spannende, realistische en duurzame toepassingen kunnen bedenken voor deze koepels!

Na de brainstorm is het tijd voor een borrel. 

De borrel is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van de gevestigde organisaties op De Bouwcampus. 

Komende activiteiten

 • donderdag, 27 augustus 2020
  Bij de Brugdialogen gaan we maandelijks met elkaar in gesprek, online, over een specifiek onderwerp, altijd i.v.m. bruggen.
 • donderdag, 27 augustus 2020
  De eerste sessie van het Transitietraject 'Emissieloos bouwen'
 • vrijdag, 04 september 2020
  De eerste van vier Zoominars over de Circulaire Jongeren Challenge
 • dinsdag, 22 september 2020
  Op dinsdag 22 september 2020 vindt de derde bijeenkomst van 'Industriële Woningbouw' plaats